That '70s Show

‘That ’70s Show’ spin-off onthult eerste beelden

Foto’s vanaf de set van Netflix-serie That ’90s Show bieden een blik op het huis van Red en Kitty Forman in hun huis in Wisconsin.
Voor de serie That ’90s Show keren That 70’s Show-acteur Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp terug als de Formans. In de tien afleveringen tellende serie volgen we Leia Forman (Callie Haverda), de dochter van Eric (Tophier Grace) en Donna (Laura Prepon) van de oorspronkelijke serie. De opnames zijn nu officieel begonnen.

That ’90s Show-foto’s
De reboot speelt zich halverwege de jaren negentig af en volgt de nieuwe generatie van Point Place-tieners. Red en Kitty laten Leia Forman onder een streng regime leven en ondertussen bouwt zij een band op met verschillende lokale tieners.

De oorspronkelijke bedenkers van That ’70s Show, Bonnie Turner en Terry Turner, werken samen met dochter Lindsey Turner om het Forman-huishouden terug tot leven te brengen. Netflix castte naast Callie Haverda ook nieuwe gezichten: Mace Coronel, Ashley Aufderheide, en Maxwell Acee Donovan.

Josh Kunis plaatste op zijn Twitter foto’s vanaf de set van That ’90s Show. Red en Kitty zijn in gesprek in de keuken. De set ziet er enorm bekend uit en is een goede replica van wat in de serie That ’70s Show te zien was.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button